Ikväll är Vcafé stängt. Vi har en informationskväll om alkohol och droger för föräldrar i åk 6-9 på Vibyskolan och Runbacka 18.00- 20.00 ca. Om du har barn på någon annan skola men är intresserad av att komma så är du välkommen. I morgon har vi öppet för våra ungdomar som vanligt.
Vi är bortskämda med att ha gott om trevliga ungdomar men att som i kväll ha 92 unika besökare (44 tjejer och 48 killar) från hela Sollentuna är lite utöver det vanliga. Ändå en trevlig och lättsam stämning👍😊 Vi ses i morgon igen!
I kväll visar vi handbolls- vm på storbild, Sverige- Island. Fifa 23 är inköpt och ska invigas. Vi har även en "hemlig" gäst i kväll...😉
Ikväll har vi stängt då det är RÖD DAG. Ses i morgon! 👋
I kväll är Vcafé öppet som vanligt men i morgon på Nyårsafton håller vi stängt. Vi önskar alla våra besökare och följare ett Gott Nytt År. Tänk på att det är varken bra för miljön eller våra djur med smällare och raketer. Vi ses 2023.
Nu tar Vcafé lov över julhelgen men på onsdag har vi öppet som vanligt. God jul på er🎄🎅🧑‍🎄🤶
I kväll är Vcafé stängt pga sjukdom. Men i morgon har vi öppet.
Vinterstyrkan är ute och gör Viby tryggt💪
I morgon är det Disco i Vcafés lokaler mellan 16.00- 18.30 för åk 4-6. Vcafé öppnar därför 18.45. Vi visar England-Frankrike på STORbild. Tippa resultat och målgörare och vinn fina priser.
Argentina eller Nederländerna??⚽️⚽️⚽️
Hallå där alla Vcafeare! Från och med idag börjar vi med lucköppningen i Marabou kalendern. Första personen på plats får öppna dagens lucka… Ses ikväll!🔥
Kom och träna pingis och anmäl dig till Vcafés pingisturnering. Vi kör igång själva turneringen på lördag men anmälan i kväll så vi kan göra spelschemat. Fina priser😊👍 Ses i kväll😋
Kontaktuppgifter 👍
I morgon torsdag 1 dec är VCAFÉ stängt. Vibyskolan har infokväll för nya förskoleklasser samt år 4 inför h.t -2023. Personalen på VCAFÉ kommer att vara på kommunens droginfo på Rudbeckskolan. Mer om detta finns på Sollentuna kommuns fb-sida, inlagt 17 nov. Eller läs det citerade här under. Ses vi där kanske? "Välkommen till en kväll som kan ge dig som tonårsförälder bra argument och bättre kunskap Att vara tonårsförälder är en svår balans som kräver kärlek och tydliga gränser i en härlig blandning. En av de frågor man som förälder ofta ställs inför handlar om droger och alkohol. Vi Vill därför ge er möjligheten att få information och kunskap som hjälper dig i samtalen med din tonåring. Representanter från kommunens förebyggande insatser och mini-Maria kommer att föreläsa kring; • Kunskap kring tobak, alkohol och droger bland unga • Hur är situationen i Sollentuna? • Vad man kan göra som förälder och tips på hur du kan prata med din ungdom • Var kan du vända för att få stöd o hjälp • Frågestund Datum: 1 dec kl. 18.00 – 19.30 Plats: Rudbecksskolans aula, Malla Silfverstolpes väg 3 i Sollentuna eller digitalt via länk Föreläsningen livesänds och kommer att spelas in. Anmälan görs via denna länk: https://link.webropolsurveys.com/S/98335C5DEBC2CE1A Har du frågor? Kontakta Kristina Persson, Preventionssamordnare 08-579 213 22, kristina.persson@sollentuna.se"
Lyckad tårttävling ikväll. Med härligt engagemang från ungdomarna! 🎂🍰🍔🌲🎱
Efterlysning! Ikväll har någon tagit fel skor. Dessa är stl 38. De som saknas är stl 36. Ägaren till 36orna har nu tagit på sig 38orna hem. Kom tillbaka i morgon och byt!
Vcafés stora tårttävling😊 I kväll kommer ni och bildar ett lag som ritar och designar ett tävlingsbidrag. Gör en önskelista på vad som behövs för att baka denna läckerhet. I morgon kommer ni för att baka den. Vi bedömer: Utseende. Konstnärlighet. Smak. Minst 3 i varje lag Ca 5 tävlande tårtor. Välkomna!
Idag är personalen på fortbildning anordnad av @sollentunakommun på @arenasatelliten ! Ses ikväll 😊
Välkomna till Vcafe ikväll! Eftersom att vi har PRISER kvar från förra helgens 15:års jubileum så kör vi FIFA och Biljardturnering ikväll! Vi kommer också hålla ett musikquiz! Kom förbi och tävla! Vi kör igång runt 20 Välkomna!
Tack alla som kom och firade med oss under kvällen, gamla som nya! Nu kör vi på i 15 år till 😘
Nu börjar det snart🎂🍰😊
Kl. 17 idag är ni välkomna på kalas🎂🍰
Glöm inte bort att komma och fira Vcafé 15 år imorgon kl 17-19. Vi hoppas på att få träffa både gamla och nya besökare 🤩🎉🥳🫶🏼
Wille tar bort tejpen. Bakar kakor och lite annat fix inför lördag💪💪
Olle fixar fint inför helgens kalas när VCAFÉ fyller moppe. Mellan 17-19 bjuder vi på tårta och lite snacks. Kom förbi och fira födelsedagsbarnet med oss! 🎉🎈🎊🎂🍰


Vill du följa oss på Instagram?
Där kan du se vad som händer


vcafeviby